Antrenorul lui UTA, Marius Lacatus, si-a prezentatn ieri, demisia din functia de selecioner a echipei aradene. Nicolae Bara, unul dintre finantatorii echipei, a confirmat demisia lui Lacatus, insa a afirmat ca incearcasa il convinga pe acesta sa mai ramana pe banca tehinica a echipei sale.
"Da, este adevarat ca Marius Lacatus mi-a spus ca renunta si ca nu mai vrea sa antreneze UTA. Acum, ma rog de Lacatus sa mai ramana la echipa macar o saptamana, poate doua, sa ne ajute in aceste momente delicate. Lacatus vrea sa spuna echipei 'la revedere' si sa plece. Voi incerca sa-l determin sa mai stea putin, pentru ca nu avem alta varianta", a declarat, Nicolae Bara.

La randul sau, Sandu Ion, celalalt actionar al echipei UTA, a afirmat ca este de acord cu decizia lui Lacatus, si ca asteapta ca si Bara sa paraseasca gruparea aradeana: "Sa plece si Bara si Lacatus. Pe Bara il despagubesc pentru investitiile facute, iar Lacatus sa-si ia jucatorii batrani pe care i-a adus si de care nu avem nevoie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.