Poli a invins pe Gloria in ultimele 10 minute

Poli a avut un final mai bun si s-a impus destul de clar in fata echipei lui Sabau care se vedea plecata de la Timisoara cu un punct in minutul 79. Zece minute. Atat le-au fost necesare jucatorilor antrenati de Dusan Uhrin pentru a se desprinde de Gloria Bistrita, intr-un final in care echipa ardeleana nu si-a mai regasit traseele de alergare. inceput cu un autogol al lui Dumitra (28), jocul de la Timisoara avea sa se complice pentru gazde dupa ce Coroian (48) a reusit sa egaleze din penalty.

Cu toate acestea, Poli a insistat si, pe finalul jocului, a pus in genunchi echipa bistriteana, distantandu-se la doua goluri diferenta: Canu (80) si Aboidun (84) au pus capat visului frumos imaginat de Sabau, care in minutul 79 spera macar intr-un rezultat de egalitate. Energizat de victorie, Dusan Uhrin a declarat la sfarsitul partidei ca remiza de la Mioveni din etapa trecuta a fost uitata:

“Egalul cu Dacia Mioveni a fost inlocuit acum de o victorie a noastra! Am luat gol pe o greseala individuala de aparare si am avut senzatia la un moment dat ca jucatorii credeau ca vor pierde meciul. Ne-am revenit pe final si am castigat”, a spus Uhrin. De partea cealalta, Ioan Ovidiu Sabau a pus infrangerea pe lipsa de experienta a echipei si pe superficialitatea sa la schimbari: “Teama, lipsa de meciuri cu miza si schimbarile pe care le-am efectuat au facut sa pierdem jocul”.

Timisoreanul Canu a fost eroul banatenilor in meciul castigat sambata seara in fata Gloriei Bistrita. El a marcat un gol si s-a aflat la originea autogolului din care formatia de pe Bega a deschis scorul pe stadionul “Dan Paltiniseanu”


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.