Seful Vasluiului spune ca e dispus sa le vireze jucatorilor prin SMS direct in banca bonusul financiar, in cazul unui rezultat bun in Ghencea.

Desi nu a vrut sa dezvaluie valoarea primei pe care o va acorda in cazul unui succes in Ghencea, Adrian Porumboiu e pregatit sa imbunatateasca prin sms-uri conturile jucatorilor.

“Asa cum m-au felicitat ei de ziua mea, pe 27 septembrie, tot la fel sunt si eu pregatit sa-i felicit daca vor obtine un rezultat bun in Ghencea. Voi proceda, prin sms, direct catre conturile lor din banca”, a spus Porumboiu. Referitor la arbitrul partidei din aceasta seara, Porumboiu a fentat si-n stanga si-n dreapta, tragand la vinclu: “Am auzit de Aurelian Bogaciu, dar nu-l cunosc personal. El poate sa fie un arbitru de viitor sau doar o promisiune care se risipeste maine (n. azi)”, a precizat Porumboiu.

Programul etapei a IX-a


AZI

17.00 Gloria Buzau - UTA Arad
Arbitri: Cristian Balaj - Mihai Iliescu, Andrei Ghinguleac

17.00 Farul Constanta - Unirea Urziceni
Arbitri: Ionel Ivan - Adrian Vidan, Catalin Savu

19.30 Poli Timisoara - Gloria Bistrita
Arbitri: Ovidiu Hategan - Nicolae Marodin, Gero Szabo

20.45 Steaua Bucuresti - FC Vaslui
Arbitri: Aurel Bogaciu - Cristian Nica, Aurel Onita

MAINE

17.00 Univ. Craiova - Dacia Mioveni

17.00 Otelul - U Cluj

17.00 Poli Iasi - Pandurii

18.45 Ceahlaul - Rapid

20.30 CFR Cluj - Dinamo


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.