Meciul de la care au pornit problemele penale ale „ciinilor“, Dinamo-CFR, revine pe terenul ardelenilor, miza fiind tot calificarea in Liga Campionilor.
Meciul care i-a dezbinat pe dinamovisti sezonul trecut revine duminica in Liga I. Victoria „ciinilor“ in fata lui CFR Cluj, care i-a trimis practic pe stelisti in Liga Campionilor, a deschis cutia Pandorei in Stefan cel Mare si, potrivit propriilor declaratii, buzunarul lui Gigi Becali, motiv de conflicte cu suporterii si cu DNA. Sufleteste, miza de atunci s-a reportat cu fiecare dezvaluire a patronului Stelei privind traseul banilor ros-albastri vopsiti in vestiarul dinamovist, astfel ca fiecare echipa isi doreste reparatia morala. „Sper sa marim distanta fata de Dinamo. Am fost nasii lui Dinamo la Cluj, toate meciurile le-am cistigat, sper s-o facem si duminica. Mi-e frica de Vaslui, Urziceni si de Timisoara“, incearca presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan, sa sublinieze superioritatea din actualul clasament. Dupa armistitiul incheiat cu suporterii, directorul general al „ciinilor“, Cristi Borcea, nu vede decit in roz viitorul apropiat al lui Dinamo. „De la venirea lui Walter Zenga avem maximum de puncte in campionat. Jucam la Cluj, unde trebuie sa invingem. Apoi, joia viitoare ne vom intoarce victoriosi din Suedia, unde vom juca impotriva lui Elfsborg, in Cupa UEFA“, crede oficialul dinamovist, aflat sub ancheta la DNA.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.