Desi Al Hilal a fost eliminata din Liga Campionilor Asiei, tehnicianul vrea sa ramana la Riyadh. Golanski a devenit al optulea jucator accidentat al ros-albastrilor si va rata meciul cu Arsenal de martea viitoare

Cosmin Olaroiu nu mai vrea sa se intoarca la Steaua, desi, recent, a declarat ca ar reveni oricand in Ghencea. Petrodolarii din Arabia Saudita, dar si degringolada in care se afla ros-albastrii l-au facut pe tehnician sa ramana la Al Hilal.

Oli a dezvaluit ca a refuzat sa se intoarca la gruparea din Ghencea in ciuda insistentelor finantatorului Gigi Becali. „Sincer vorbind, am refuzat o oferta de la fosta mea echipa, Steaua Bucuresti, si voi ramane la Al Hilal.

Avem multi jucatori valorosi si voi incerca sa ofer fiecaruia sansa de a evolua, pentru a construi o echipa pentru viitor", a declarat Olaroiu, dupa ce echipa a pierdut calificarea in semifinalele Ligii Campionilor Asiei.

Pentru a-si pastra insa postul la formatia saudita, tehnicianul trebuie sa castige titlul de campion cu Al Hilal. Dupa ce Gheorghe Hagi si-a dat demisia, Olaroiu a declarat ca s-ar fi intors la Steaua, dar numai daca Gigi Becali se intelege cu oficialii arabi ca sa-i rezilieze contractul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.