Adrian Mutu a ajuns, miercuri seara, prin reusita din partida cu AS Roma, scor final 2-2, la cota de 100 de goluri marcate pentru echipele de club. Totodata, “Briliantul” a sarbatorit, printr-o scarita, 200 de prezente in Serie A.

Atacantul “tricolorilor” Adi Mutu a ajuns la a patra reusita din Serie A, dupa penalty-ul transformat in partida cu fosta formatie a lui Chivu, AS Roma, in etapa a cincea a campionatului italian.

“Este de neinlocuit. in prima repriza a fost peste tot, dar a avut ghinion. Trei actiuni periculoase ale Fiorentinei au purtat semnatura lui Mutu. A transformat penalty-ul si a readus egalitatea pe tabela, printr-o scarita de zile mari care a facut ca stadionul din Florenta sa explodeze”, a notat presa din Italia.

Pentru prestatia din partida de miercuri seara, fostul dinamovist a primit nota 7,5. Bobo Vieri si-a rascumparat greseala din etapa trecuta, cand l-a bruscat fara motiv pe fotbalistul nostru, si a obtinut in meciul cu Roma penalty-ul prin care “Briliantul” a adus egalitatea. La faza imediat urmatoare, italianul a pasat pentru Mutu, insa romanul nu a putut ajunge mingea care ar fi dus scorul la 3-2.

Dupa 33 de goluri inscrise in Divizia A pentru Dinamo si FC Arges, sase pentru Chelsea Londra si alte 61 de reusite in Serie A, cele mai multe in tricoul Fiorentinei, Mutu a ajuns la cota de 100 de goluri marcate pentru echipele de club. AS Roma ramane in fruntea clasamentului Seriei A cu 11 puncte, iar Fiorentina ocupa pozitia a 6-a cu 9 puncte. Fenomenul Fiorentinei se afla pe pozitia secunda in clasamentul golgheterilor din Serie A, primul loc fiind ocupat de Ibrahimovich si Trezeguet, ambii cu cate sase reusite. (explicatie foto dreapta)


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.