“Sunt foarte bucuros ca am castigat. Este o echipa entuziasta care nu a renuntat niciodata. Vreau sa le multumesc ca nu au uitat jocul in repriza a doua. Mai avem mult de muncit, dar aceasta victorie este buna pentru rugbiul romanesc. Romania avea nevoie de o victorie cu Portugalia. Discutiile cu jucatorii despre meciul cu Noua Zeelanda vor fi o placere. Va fi frumos sa jucam impotriva celei mai bune echipe din lume si vom face totul pentru a nu fi ridicoli”, a spus managerul echipei noastre, francezul Robert Antonin.

Romania a castigat primul meci la editia din acest an a Cupei Mondiale, la Toulouse in fata a 35.532 de spectatori si mai are de jucat inca o partida la aceasta competitie, cu Noua Zeelanda. Sorin Socol, capitanul selectio-natei noastre, a declarat ca este putin dezamagit de infrangere din meciul cu Italia.

“In meciul cu Italia nu ne-am concentrat si am oferit o imagine proasta. Ceea ce aratam este imaginea Romaniei in acest moment. Avem jucatori foarte buni, dar nu reusim sa facem o echipa. Exista mii de motive pentru acest lucru. Este vorba de economie, gestiune, rezultatele echipelor de tineri. Cand vezi ca nu ai decat 4.000 de jucatori profesio-nisti in tara este dificil sa faci un club, mai ales cand toti jucatorii din echipa Romaniei evo-lueaza in Franta. in orice caz, victoria cu Portugalia ne face bine”, a spus Socol.