Secretarul general al gruparii din Giulesti a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca in ultima etapa a turului, atunci cand Gloria Buzau va primi vizita Stelei pe teren propriu, va fi gheata, iar fotbalistii buzoieni nu vor putea sa stea pe picioare.

"In ultima etapa va fi gheata si nu vor putea sa stea pe picioare, e mai greu", a spus Manea, lasand de inteles ca Steaua se va impune fara probleme la Buzau.

Reactia lui Manea vine la cateva zile dupa ce Gloria a remizat in Giulesti, scor 0-0 cu Rapid, meci in care gazdelor le-a fost refuzat un penalty in minutul 90. La finalul partidei, suporterii giulesteni i-au acuzat pe oficialii buzoieni ca ar fi aparat interesele Stelei! Altfel, Manea a declarat ca principalul actionar al Rapidului, George Copos, a tras un semnal de alarma atunci cand a anuntat ca se va retrage din fotbalul romanesc. "Am vorbit cu Copos. La suparare se spun multe. Rapid e totusi o echipa a campionatului, nu putem sa luam o hotarare, dar s-a tras un semnal de alarma. Daca se face o obisnuinta din asta si tot timpul Rapid va fi tratat asa, atunci chiar ne vom gandi. Sa joace numai doua echipe, cate vor ramane. Ne vom retrage un an si vom reveni in forta anul urmator", a spus Manea.

Dupa meciul Rapid - Gloria, Copos a declarat ca el nu are ce cauta in fotbal si ca acest sport ar trebui sa fie jucat de cei din federatie si din comisiile FRF si LPF, care nu iau masuri impotriva celor care incalca regulamentele. "Mizeriile astea care se intampla in aceasta tara... Acesti arbitri care iau bani si nu dau penalty atunci cand trebuie sa dea, aceste comisii care ne dau suspendari sa jucam fara suporteri... Sa vina sa joace federatia, sa joace comisiile! Eu nu am ce cauta in fotbal", a spus Copos, care a amenintat chiar cu retragerea echipei din Liga I.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.