Fundasul lui Internazionale Milano, Cristian Chivu, este singurul fotbalist roman nominalizat pentru premiile Federatiei Internationale a Fotbalistilor Profesionisti (FIFPro), alaturi de alti 54 de jucatori din intreaga lume.
Cei 55 de jucatori inclusi in lista au fost selectati din 45.000 de fotbalisti profesionisti din 42 organizatii profesioniste din intreaga lume. Fotbalistii au fost selectati in urma evolutiei din campionatele sezonului trecut. Cristian Chivu, care in prezent evolueaza la Internazionale Milano, a fost nominalizat pentru performantele inregistrate la fosta sa echipa din sezonul 2006/2007, AS Roma, informeaza NewsIn.

Majoritatea jucatorilor nominalizati evolueaza in Italia, Spania si Anglia. Castigatoarea Ligii Campionilor, AC Milan, are cei mai multi nominalizati, noua, in timp ce Manchester United are opt jucatori nominalizati, iar Chelsea si Real Madrid cate sapte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.