Patronul Universitatii a declarat luni seara, la un post local de televiziune, ca 80 la suta dintre jucatori doresc sa paraseasca gruparea din Banie pentru ca "nu mai suporta atacurile, jignirile presei si ale suporterilor".
"Jucatorii sunt distrusi. La pauza meciului de la Vaslui, antrenorul si fostii mei colaboratori mi-au spus ca plangeau in vestiar. Si pentru ei este o presiune incredibila insa sper ca odata cu primul succes isi vor da drumul la joc. Cred ca sunt singurul din club care doreste sa ramana la echipa. Jucatorii, cam 80% dintre ei, isi doresc sa plece", a spus boss-ul oltenilor.

Mititelu a admis ca singurul jucator pe care l-ar lasa sa plece este Dorel Stoica, fotbalist care, dupa spusele patronului echipei craiovene, ar avea oferte din strainatate. "Singurul care este posibil sa-i acordam clementa este Stoica. La vara va avea aproape 30 de ani si sunt cateva cluburi, chiar din Germania, care se intereseaza de el. Daca va veni ceva clar si avantajos pentru club, dar mai ales pentru el, il vom lasa, probabil, sa mearga", a precizat patronul gruparii oltene.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.