Prins cu cocaina si sub influenta alcoolului la volan la sfarsitul anului trecut, fostul campion mondial de categorie grea Mike Tyson risca 4 ani si trei luni de privare de libertate.

La 41 de ani, viata e complicata pentru Mike Tyson. Dupa ce in luna decembrie a anului trecut a fost prins cu cocaina si a inverzit fiola alcooltestului, Tyson a pledat vinovat in fata tribunalului.

El si-a recunoscut vina, insa a precizat ca drogul consumat a fost marijuana si nu cocaina. Declaratia politistului care i-a controlat masina a sunat cu totul altfel, si, potrivit acestuia, la perchezitie s-au gasit cateva pliculete cu cocaina, pe care boxerul urma sa le foloseasca.

Tyson risca, potrivit procurorilor, 4 ani si trei luni de inchisoare, el fiind un individ cu antecedente si considerat violent. Tyson a mai fost acuzat de viol in 1992 in statul Indiana si a reusit sa fie absolvit, 7 ani mai tarziu, cand o instanta din Maryland l-a gasit nevinovat.

Avocatul sau, David Chesnoff, spune ca Tyson nu a comis nici o crima si incearca sa-l faca scapat pe clientul lui, explicand ca “singura crima de care poate fi acuzat e crima impotriva lui!”.

Cariera lui Tyson a fost incununata de succes la un moment dat, in 1986, cand devenea cel mai tanar campion mondial la categoria grea. 11 ani mai tarziu, el si-a probat apucaturile huliganice pe care le are acum in viata privata si in ring, cand l-a muscat de ureche pe Evander Holyfield.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.