Invitat la emisiunea “Nasul”, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a afirmat ca Hagi a renascut dupa ce si-a dat demisia de la Steaua. Tot el a precizat ca fiind caractere total diferite, cei doi nu aveau cum sa se inteleaga la echipa din Ghencea.
“La Steaua s-au intamplat doua mari greseli, prima ca Becali l-a angajat pe Hagi. A doua este ca Hagi a acceptat sa vina. Hagi si Becali sunt doi oameni care nu incap in aceeasi teaca. Eu ii dau un sfat lui Hagi: sa se duca la Constanta, sa cumpere pachetul majoritar al echipei impreuna cu Gica Popescu, unde poate face o echipa mare acolo”, a spus seful Ligii.

Tot Dragomir, altadata aflat in conflicte puternice cu Gigi Becali, a afirmat ca latifundiarul a fost cel care l-a indepartat pe Olaroiu, contribuind decisiv la plecarea acestuia: “Becali l-a adus pe Hagi la Steaua, pentru ca isi dorea rezultate. Tot el l-a impins pe Olaroiu sa demisioneze! Am senzatia ca Gigi are prea mare incredere in jucatori si ei nu sunt tot timpul sinceri. Cei din jurul lui Becali cred ca i-au turnat in ureche informatii. Hagi nu putea sa iasa mai bine din acest scandal. in acest moment, Hagi se afla pe o scara ascendenta”, a spus el.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.