Noul antrenor al Stelei, italianul Massimo Pedrazzini, se confrunta cu aceleasi probleme care au dat mari batai de cap predecesorilor sai, Cosmin Olaroiu si Gica Hagi.

Lista indisponibililor sau a jucatorilor nerefacuti complet cuprinde nume importante, care afecteaza jocul trupei din Ghencea atat in Liga 1, cat si in confruntarile din grupa H a Ligii Campionilor. Jucatorilor precum Sorin Ghionea, Mirel Radoi, Ifeanyi Emeghara, Valentin Badea li s-au adaugat de curand alte doua piese vitale in angrenaj, precum Dorin Goian si Florin Lovin.

ANALIZA

Antrenorul Massimo Pedrazzini a incercat sa explice situatia: “Nu preparatorul fizic e vinovat pentru accidentarile care apar. De fiecare data cand se accidenteaza un jucator trebuie gasit un vinovat. si la Dinamo, si la Urziceni sunt preparatori fizici italieni si nu sunt probleme. scoala Italiana de preparatori fizici e una buna. si cei din Romania muncesc bine, nu vad mare diferenta. Despre randamentul lui Rica Neaga pot sa spun ca a avut o scadere fizica si psihica. Cand un varf nu da gol, nu e o perioada foarte frumoasa pentru el. Am facut un plan specific de antrenament pentru el si cred ca va juca la Bacau. Trebuie sa recuperam imediat niste jucatori dintre cei accidentati”, a declarat tehnicianul Stelei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.