Atacantii lui Dinamo, Claudiu Niculescu si Ionel Danciulescu, precum si alti fotbalisti au declarat, ieri, ca vor parasi echipa din Stefan cel Mare, daca fanii vor continua sa-i apostrofeze, pentru ca, spun ei, nu merita un asemenea tratamant dupa tot ce au facut pentru club.

"Nu cred ca ma poate acuza cineva ca sunt mercenar. Nu pot sa cred asa ceva! Ma doare foarte mult ca suntem apostrofati de fanii nostri. Cred ca am facut ceva pentru Dinamo si sa nu se uite ca am refuzat cateva oferte din strainatate pentru a ramane aici, sa fac performanta, sa castig trofee. Aici e casa mea, dar daca suporterii nu ma mai vor la echipa, ma gandesc foarte serios sa plec de la Dinamo", a afirmat Claudiu Niculescu.

Afirmatiile lui Niculescu au fost intarite si de colegul sau din atac, Ionel Danciulescu, care a reactionat si el la acuzele aduse de suporterii lui Dinamo. "Am trait momente frumoase la Dinamo, am trecut si prin perioade mai putin reusite, dar nu este normal ce se intampla acum. Am muncit foarte mult, am marcat goluri, am facut totul pentru a castiga. Noi nu ne dorim sa castigam? Sunt de acord ca am avut un inceput mai slab in acest sezon, sunt de acord cu criticile, dar cred ca s-a ajuns prea departe. Nu meritam un astfel de tratament. Sper sa gasim intelegere din partea clubului, in iarna, pentru a pleca de la Dinamo daca suporterii nu ne mai vor la echipa", a declarat Danciulescu.

Un alt dinamovist care a anuntat ca vrea sa paraseasca echipa din Soseaua Stefan cel Mare este internationalul Stefan Radu. "De la 7 ani sunt la Dinamo. Am trecut pe la toate grupele de copii, am crescut la Dinamo, dar acum imi doresc sa plec. Nu pot sa cred ca suntem injurati tocmai de fanii nostri. N-am putut sa dorm dupa meciul de duminica, cu U Cluj. Este incredibil, parca traiesc un cosmar, nu-mi vine sa cred ca este adevarat. Repet, nu o spun la nervi, imi doresc sa plec de la Dinamo", a spus Stefan Radu, dupa cum relateaza NewsIn.

Si mijlocasul Andrei Margaritescu s-a aratat dezamagit de reactia fanilor la adresa jucatorilor si a precizat: "Suntem constienti ca nu trecem printr-o perioada buna. Dar sa fim injurati si acuzati ca suntem mercenari si ca am luat bani de la alte echipe, asta e prea de tot! Toti adversarii nostri si-au atins scopul si acum rad de noi. Nu stiu ce e de facut, dar in conditiile astea nu se poate face performanta. Daca vor, lasam locul altora care nu sunt mercenari. Noi nu suntem certati cu ei, ci ei cu noi. Ni s-a spus ca suntem mercenari, ca nu ne vor ierta niciodata, ca am ucis Dinamo. Noi nu am luat niciun ban de la nimeni. Chiar nu avem nici un pic de credibilitate? Trebuie sa facem ceva, pentru ca dam satisfactie altora. Decat sa fim injurati si acuzati in asemenea hal, mai bine plecam".

Primul jucator care s-a aratat dispus sa paraseasca Dinamo a fost portarul Bogdan Lobont, care a afirmat, inca de ieri, pe siteul sau ca "daca se continua cu un astfel de tratament din partea suporterilor, eu, care am venit cu sufletul la Dinamo si am renuntat la o suma mare de bani, ma voi gandi foarte serios daca e cazul sa mai continui".

Fanii lui Dinamo i-au raspuns ironic goalkeeper-ului dinamovist, prin vocea lui Mihnea Ionescu, unul din liderii PCH. "Daca Lobont protesteaza impotriva felului cum este tratata echipa, il anuntam ca nu este tinut cu forta la Dinamo. De ce nu a protestat in primavara, cand in Stefan cel Mare a aterizat o valiza. Pentru noi ramane oricum cel mai important portar dinamovist de dupa Revolutie", a declarat seful suporterilor, dupa cum informeaza NewsIn.

Conflictul dintre galeria lui Dinamo si jucatori a izbucnit in timpul partidei cu Elfsborg, scor 1-2, din turul I al Cupei UEFA, si a continuat si pe toata durata partidei cu Universitatea Cluj, scor 2-1, din etapa a 8-a Ligii I. Fanii i-au numit pe jucatori "mercenari si tradatori" si i-au acuzat de lipsa de daruire pentru culorile clubului si de faptul ca s-au compromis primind bani de la Gigi Becali pentru a invinge CFR Cluj, in sezonul trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.