Patronul Rapidului a contestat vehement arbitrajul lui Martis la meciul cu Gloria Buzau, anuntand ca echipa sa nu se va prezenta la meciul cu FC Nrnberg. "Hotii striga hotii!", a replicat ieri Mircea Sandu.
Scandal monstru la partida Rapid-Gloria Buzau, scor 0-0, disputata duminica seara, fara spectatori, in Giulesti. Rapidistii au avut o lovitura de la 11 metri clara, in minutul 89, neacordata insa de arbitrul Marius Martis. "Acesti arbitri care iau bani si nu dau penalty atunci cand trebuie sa dea, aceste comisii care ne dau suspendari sa jucam fara suporteri... Sa vina sa joace federatia, sa joace comisiile. Eu nu am ce cauta in fotbal", a izbucnit George Copos la finalul partidei, amenintand ca nu va lasa echipa sa joace joia viitoare, impotriva lui FC Nurnberg, in Cupa UEFA, in semn de protest. "Vreau sa le spun celor de la FRF, lui Mircea Sandu, ca un jucator in ziua de astazi costa 500.000 de euro pe an. Asta inseamna peste zece milioane de euro buget pentru 24 de jucatori. Vreau sa-i spun lui Dumitru Dragomir ca un buget al unui club serios, care vrea sa joace in Europa, costa peste 11 milioane de euro. Asa ca nu poti sa nu lasi suporterii sa vina pentru o petarda sau pentru o injuratura. E nedrept ce fac acei oameni care primesc niste bani din partea noastra in comisiile LPF sau FRF. E nedrept sa nu lasi suporterii care nu au abonamente", a mai afirmat Copos. Ieri, Mircea Sandu i-a raspuns: "Hotii striga hotii!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.