Antrenorul lui sahtior, Mircea Lucescu este de parere ca Gica Hagi are probleme in cariera de antrenor din cauza celei de fotbalist, care a fost una de exceptie.

La randul sau, selectionerul Victor Piturca a afirmat ca desi l-a sustinut pe “Rege” in timpul conflictului cu Gigi Becali, il gaseste vinovat pentru indepartarea din Ghencea.

“Pe Hagi nu il ajuta numele. Toata lumea se asteapta de la el sa vina si sa rezolve un meci, asa cum facea pe vremea cand era fotbalist. Este o alta meserie, care se invata greu si este nevoie de rabdare. Hagi va deveni un antrenor bun daca va avea rabdare si daca va sti sa faca un pas inapoi”, este de parere Lucescu.

Despre situatia lui Gheorghe Hagi a vorbit si selectionerul Victor Piturca, intr-o conferinta de presa: “Eu am fost alaturi de Hagi suta la suta. Ceea ce se intampla acolo depaseste orice limita, dar fiecare antrenor doarme asa cum isi asterne. Cred ca Hagi a facut exact ceea ce era mai bine pentru el. De asemenea, nu cred ca Ovidiu Petre poate fi acuzat de indepartarea lui Hagi de la Steaua. Ovidiu este un om cu caracter curat, si pe el l-a bagat Craciunescu in asta. stim foarte bine cine l-a schimbat pe Hagi, si nu au fost jucatorii”, a declarat antrenorul nationalei.

Victor Piturca a fost completat de presedintele FRF, Mircea Sandu: “Personalitatea lui Gica era alta cand a fost la nationala. Eu am avut o discutie cu el inainte de meciul cu BATE Borisov si i-am zis sa fie increzator si sa-si continue meseria”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.