Rapidistii au luat foc, dupa egalul 0-0 din Giulesti contra Gloriei Buzau, intr-un meci disputat fara spectatori. Pentru punctul scos in deplasare, jucatorii buzoieni vor fi recompensati cu cate 5.000 de euro.

Atat antrenorul Cristiano Bergodi, cat si patronul George Copos l-au atacat dur pe arbitrul Marius Martis, caruia i-au reprosat refuzul unui penalti in minutul 90 la un fault in careu al lui Dino Eze asupra lui Mazilu. Finalul jocului l-a gasit pe Cristiano Bergodi in criza de nervi, antrenorul italian alergand catre arbitru pentru a-i cere socoteala. Patronul Rapidului s-a aratat la fel de nemultumit de decizia lui Martis, pe care l-a atacat dur.

Nici Federatia sau Liga nu au scapat de tirul lui George Copos: “Mizeriile astea se intampla numai la noi in tara. Arbitrii iau bani si dau penalti atunci cand nu trebuie sa dea, aceste comisii care ne dau suspendari sa jucam fara spectatori... Sa vina sa joace federatia, comisiile... eu nu mai am ce cauta in fotbal”.

Si jucatorii au fost la fel de nervosi, rapidistul Marius Constantin fiind la un pas de a-l lua la bataie pe fostul stelist Alin Litu. “A sarit sa rupa hainele de pe mine. A vrut sa dea cu pumnul in mine”, a acuzat Litu, in vreme ce Constantin s-a aparat: “Nu s-a intamplat nimic. Ce, suntem la box aici?”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.