Ionel Ganea a fost la un pas de a avea un "urmas" intr-ale violentei impotriva arbitrilor in persoana brazilianului Wiliam Gerlem, care a fost cu greu tinut de coechiperi pentru a nu o lua la bataie pe Monica Rigo, arbitru asistent la partida Pandurii – Farul (0-1).
In minutul 42 al meciului, Farul a ramas in inferioritate numerica, dupa ce atacantul brazilian Wiliam Gerlem a primit cartonasul rosu. Gerlem a fost eliminat in urma unei altercatii cu fundasul gazdelor Constant Djapka, pe care l-a lovit, provocand o incaierare intre mai multi jucatori. Tusierul Monica Rigo a fost cea care i-a semnalizat centralului Tiberiu Lajos incidentul, iar apoi Gerlem s-a indreptat furios spre aceasta, reprosandu-i decizia si faptul ca nu a semnalat si faptul ca Djapka l-a provocat. Inainte de a parasi terenul, Gerlem a mai incercat in cateva randuri sa ajunga la Rigo, insa a fost impiedicat de colegi si de adversari si in cele din urma a fost scos, plangand, in afara suprafetei de joc.

Antrenorul Farului, Constantin Gache, a incercat sa isi ajute elevul. "Gerlem nu a mai avut astfel de reactii pana acum. Dar spune ca el a fost lovit cu pumnul de adversar. Deci a fost provocat. si mai spune ca arbitrii au vazut si nu au facut nimic. Astea sunt primele discutii cand am fost dupa el sa-l scot din teren. Provocari au fost tot timpul. Chiar si la prietenul meu Liviu Mihai, care a fost la Farul si pe care il respect. si el a reusit sa-i provoace. Au fost si coate, se mai intampla si sunt normale. Daca ar fi trecut si Gerlem peste asta, totul ar fi fost OK", a punctat Gache.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.