Universitatea a inregistrat, ieri a saptea infrangere consecutiva din acest inceput de Liga I. Diferenta pe tabela de marcaj a facut-o si experienta lui Dorinel Munteanu. “Prin aducerea lui Prepelita si Tanasa de la FC Arges, vom ataca titlul in acest sezon”, spunea Adrian Mititelu inainte de inceperea campionatului. Craiova este mai aproape, insa, de a egala performanta inregistrata anul trecut de fosta echipa a celor doi jucatori.

Daniel Mogosanu, antrenorul juvetilor, a avut un debut cu ghinion la Vaslui, echipa sa avand o singura ocazie la poarta lui Haisan. Dorinel Munteanu, antrenorul-jucator al gazdelor, a declarat: “Sincer, mi-a fost teama de aceasta partida. De concentrarea jucatorilor mei dupa infrangerea de la Timisoara, dar s-a vazut ca meritam locul din clasament. Le multumesc si spectatorilor, care ne-au incurajat”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.