Manchester United intentioneaza sa-l achizitioneze pe portarul echipei Real Madrid, Iker Casillas, informeaza cotidianul AS.

Potrivit AS, Manchester United a discutat deja cu Casillas si cu impresarul sau, oferindu-i portarului un contract pe cinci sezoane si 25 de milioane de euro, fata de cele doua milioane de euro pe care portarul spaniol le primeste pe an de la clubul madrilen.
Contractul lui Casillas cu Real Madrid expira in 2006 si, pana in prezent, nu au existat negocieri privind o eventuala prelungire.

Vicepresedintele clubului Real Madrid, Emilio Butragueno, a confirmat pentru AS ca problema contractelor lui Casillas, Ivan Helguera si Luis Figo "va fi studiata la finalul sezonului". In ceea ce priveste posibilitatea ca Iker Casillas sa fie inlocuit de portarul echipei Juventus Torino, Gianluigi Buffon, Butragueno a raspuns: "Care Buffon? Casillas este unul dintre cei mai buni din lume".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.