Ilie Nastase a fost ales, ieri, pentru a treia oara consecutiv, presedinte al Federatiei Romane de Tenis, fiind votat de 101 membri ai Adunarii Generale a FRT din cei 111 prezenti. Desi pe lista propunerilor pentru postul de presedinte al FRT se aflau 5 persoane, in cadrul alegerilor organizate la Hotel Intercontinental Ilie Nastase l-a avut contracandidat doar pe Marius Vladu, care a obtinut 6 voturi. Un vot a fost anulat, iar alti trei reprezentanti nu au dorit sa voteze.

Restul celor propusi sa candideze, Ion Tiriac, Dumitru Haradau si Sever Dron, fie au absentat de la sedinta, fie nu au dorit sa participe la alegeri. Adunarea Generala a stabilit, vineri, si cei patru vicepresedinti, care impreuna cu presedintele vor forma Comitetul Director al FRT. Vicepresedintii alesi sunt: Alexe Bardan (64 de voturi), Dumitru Haradau (53 de voturi), Florin Segarceanu (51 de voturi) si Adrian Marcu (38 de voturi). La alegerile pentru vicepresedinti, zece voturi au fost anulate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.