In etapa a opta a campionatului, programata la sfarsitul acestei saptamani, echipele aflate pe podiumul clasamentului, CFR Cluj, Rapid si FC Vaslui, joaca acasa si au, teoretic, sansa desprinderii.
Interesanta este coincidenta care face ca aceste trei meciuri sa fie singurele programate duminica. De la ora 17, in direct pe Telesport, Vasluiul lui Porumboiu primeste vizita deziluziei inceputului de campionat, U Craiova. Cum Nicolo Napoli, care se afla in discutii avansate cu Adrian Mititelu pentru revenirea la Craiova, nu a sosit inca, starea de incertitudine din Banie il poate ajuta pe Dorinel Munteanu sa obtina cel de-al cincilea succes. La ora 18.45, pe National TV, Rapidul nu are cum sa se incurce acasa de un Buzau pentru care, deocamdata, prima liga pare o palarie cam mare. Ceferistii clujeni pot fi urmariti de la ora 20.30 pe Kanal D in meciul in care vor infrunta una dintre cele mai imprevizibile echipe ale campionatului, Poli Iasi.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.