Dinamo a pierdut acasa cu Elfsborg, iar Rapid a remizat in deplasare cu Nrnberg
Romania revine la situatia de acum cativa ani in ceea ce priveste rezultatele si coeficientii din cupele europene. Cu doua echipe deja eliminate in preliminarii - Otelul Galati si CFR Cluj - Liga I a adus doar un punct in aceasta saptamana, cel obtinut joi seara de Rapid la Nurnberg, scor 0-0. Steaua a pierdut miercuri la Praga, scor 1-2 cu Slavia, in Liga Campionilor, iar Dinamo a cedat joi seara, acasa, in fata lui Elfsborg, scor 1-2.

Zenga: "Vom castiga in Suedia!"

"Am pierdut un meci pe care nu trebuia sa-l pierdem, din doua greseli ale noastre. Trebuie sa muncim mai mult din punct de vedere psihic, pentru ca nu este normal ca la prima greseala sa cadem. Imi pare rau pentru cei care au venit la stadion, pentru ca ei meritau victoria. Nu am ce sa le reprosez jucatorilor mei si am incredere ca in doua saptamani suntem capabili sa ne revenim si sa batem in Suedia", a declarat Walter Zenga, antrenorul lui Dinamo. "Nu vorbesc de ghinion, pentru ca nu cred ca acest stadion aduce ghinion. La pauza le-am spus ca au stat bine in teren si daca vor juca cu atentie nu avem cum sa pierdem acest meci. Am avut o bara si alte doua ocazii, dar nu am reusit sa inscriem. Dinamo are forta sa bata pe oricine in deplasare. Chiar daca am fi castigat in aceasta seara, nu ne era usor in retur", a adaugat Zenga, care a precizat ca Niculescu s-a accidentat si nu va juca duminica, in meciul de campionat cu "U" Cluj. Italianul a fost contrat de actionarul Vasile Turcu. "Dupa cum au jucat, le va fi greu jucatorilor sa intoarca rezultatul in Suedia. Intrebati-i ce s-a intamplat! Noi le-am creat toate conditiile sa joace. Antrenorul trebuie sa ia masurile, nu noi. El raspunde de rezultate", a spus Turcu. Administratorul-delegat Cornel Dinu a criticat jocul practicat de elevii lui Zenga. "Traim din cand in cand asa-zisele lectii din partea strainilor. In urma cu 30 de ani am jucat cu Aston Villa si s-a scris a doua zi <<Lectia de engleza>>! In seara asta a fost o lectie de suedeza. Elfsborg a facut un efort minim. Dinamo a incercat sa faca un efort, dar raman la parerea ca echipa are probleme mai vechi. De pregatire si potenta, capacitate de a juca intr-un ritm sustinut", a spus Dinu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.