Antrenorul Stelei, Gheorghe Hagi, a demisionat ieri din functia de antrenor principal al gruparii patronate de Gigi Becali, informeaza NewsIn.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat astazi, pentru Realitatea TV, ca Gheorghe Hagi l-a anuntat pe presedintele Valeriu Argaseala ca demisioneaza din functie si a adaugat ca nu va incerca sa-l convinga pe tehnician sa revina asupra deciziei.

"Argaseala mi-a spus ca Hagi a demisionat si ca nu vrea niciun ban. Asta inseamna ca are demnitate. Singurul meu regret e ca nu mi-a ajutat Dumnezeu cu nasul meu. Demisia e demisie si cu asta basta, nu voi incerca sa-l conving sa revina. Cand iei o hotarare o iei pana la capat", a declarat Gigi Becali.

Finatatorul stelist a adaugat ca Massimo Pedrazinni va asigura interimatul la Steaua pana la numirea noului antrenor: "Singurul antrenor care va veni la Steaua este Olaroiu. Manipularea cu Rednic antrenor la Steaua nu are nicio valoare. Il voi suna pe Oli chiar acum. Pana la numirea antrenorului interimatul va fi asigurat de Pedrazinni", a comentat Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.