Steaua a pierdut un meci pe care l-a dominat mai bine de doua treimi. Se parea ca poruncile patronului-antrenor, Gigi Becali au fost de bun augur.

Badoi s-a inteles mult mai bine cu Nicolita decat polonezul Golanski, majoritatea actiunilor periculoase ale Stelei venind din partea dreapta.

Nici Victoras Iacob n-a inceput rau, dar s-a taiat repede. Minutul 13 insa a fost cu ghinion pentru romani. Slavia a reusit sa inscrie primul gol din istorie, in Champion League, prin Senkerik. Cehul a profitat de o eroare colectiva a defensivei militarilor, cea mai mare vina fiind a lui Petre Marin.

Nici dupa acest gol Slavia nu parea, insa, o echipa de speriat, mai ales ca executiile tehnice ale praghezilor produceau mai mult zambete decat panica. increderea stelistilor s-a concretizat prin deja obisnuitul marcator Goian, tot dupa o faza fixa.

Era minutul 33, iar echipa lui Gheorghe Hagi parea ca a pus definitiv stapanire pe joc. De ce sa te multumesti cu un egal, cand poti obtine victoria? Dar socoteala de la pauza nu se potriveste cu cea din repriza a doua.

Cand jocul mergea bine, “Regele” a facut doua schimbari greu de inteles, intrarile lui Croitoru si Surdu neaducand nici un plus. Lovitura de teatru pe arena din Praga a dat-o tunisianul aflat in proprietatea lui Inter Milano, Belaid, care a finalizat din careu o superba actiune de contraatac. Forcingul de final al gruparii din Ghencea, n-a mai schimbat nimic pe tabela.

Hagi a ascultat de Gigi Becali

Patronul Stelei era fericit inaintea partidei de la Praga si a spus ca Gheorghe Hagi i-a urmat sfaturile tactice. Gigi Becali a spus ca s-a inteles cu nasul sau dupa doua ore de discutii.

”Au fost nori, acum este senin la Steaua. Aseara(n.r.-marti) eram si eu suparat, nu vorbisem deloc cu Hagi, doar ne salutasem. Astazi (n.r. - ieri) am stat vreo doua ore impreuna si comunicarea pe care am avut-o m-a incantat si sunt foarte bucuros. Daca nu exista comunicare nu exista nici comuniune. Eu asta am vrut: Badoi sa fie titular si sa nu joace Zaharia. Doleanta mea s-a implinit” a declarat Becali.

Cand vine vorba de primele jucatorilor, calculele lui Becali sunt foarte complicate. “Le-am spus ca prima e de 20.000, dar sa tina cont ca acest meci este unul de calificare. Iar o calificare mai departe inseamna inca 50-60.000 in plus pentru ca le transform salariile din dolari in euro. Plus 100.000 prima de calificare. De meciul asta depind vreo 200.000 de euro, bani la ei in buzunar”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.