Antrenorul echipei nationale de fotbal a Romniei, Victor Piturca, a declarat, marti seara, ca o eventuala ratare a calificarii la Euro2008 inseamna plecarea sa de la cirma primei reprezentative.
"La un esec, daca nu ne calificam la Campionatul European, nu-i nici o problema, vine alt antrenor. Si daca n-ar trebui sa plec, tot plec!", a mentionat selectionerul. Cit priveste duelul cu Albania, ultimul meci din grupa G, acesta se va disputa la Bucuresti, "pentru ca este luna de iarna si avem nevoie de un teren care sa aiba incalzire. Vom juca aici, desi in Bucuresti nu e atmosfera pe care o dorim cu totii. La meciul cu Turcia, ma asteptam sa fie cel putin jumatate din stadion plin si n-au venit decit citiva spectatori". In alta ordine de idei, Victor Piturca crede ca Adrian Mutu poate evolua mult mai bine decit a obisnuit suporterii: "Mutu poate da mult mai mult. Eu i-am zis ca daca as fi la club si l-as avea jucator, ar trebui sa joace 90 de minute cum a jucat cu Olanda. Si ar umbla dupa el si Real Madrid si FC Barcelona. Nu s-ar lasa, pina nu l-ar lua la ei. Dar, el se multumeste cu prea putin, da o pasa de gol, un gol si gata. Ar trebui sa se multumeasca cu mult mai mult. Daca ar juca la Real Madrid, ar putea da gol meci de meci, chiar cite doua-trei goluri".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.