Cotidianul "Blesk", unul dintre cele mai vandute din Cehia, ii acorda o importanta foarte mare finantatorului Stelei, Gigi Becali, si publica o fotografie de aproape o pagina cu acesta. Respectivul ziar scrie despre Becali ca tot timpul este optimist si ca le cere fotbalistilor sa castige fiecare partida, indiferent de cota adversarului.

Cotidianul "Dnes" noteaza ca atacantul Stanislav Vlcek ar putea fi omul decisiv pentru Slavia si ca oficialii echipei gazda s-au pregatit intens pentru a nu intampina probleme de organizare.

Presa ceha publica si posibilele echipe de start pentru meciul din aceasta seara, dar unele ziare ii anunta titulari pe Golanski si Zaharia, in ciuda presiunilor facute de Becali asupra lui Hagi pentru ca acestia sa nu joace din primul minut.

Slavia ar putea incepe in urmatoarea formula: Vaniak - Krajcik, Suchy, Brabec, Drizdal - Kalivoda, Tavares, Smicer, Janda - Vlcek, Senkerik, in timp ce Steaua i-ar putea alinia la start pe: Zapata - Nicolita, Goian, Rada, P.Marin - Badoi, Ov. Petre, Lovin, Neaga - Dica, Iacob.

Jucatorii Stelei nu au mai efectuat in aceasata dimineata traditionala plimbare inaintea meciurilor importante. Din cauza temperaturii scazute, jucatorii au preferat sa petreaca doar cateva minute in parcul din spatele hotelului unde sunt cazati, informeaza NewsIn.

Partida dintre Slavia Praga si Steaua Bucuresti va avea loc in aceasta seara, de la ora 21:45, ora Romaniei, si va fi transmisa de ProTV.