Intr-un comunicat postat pe site-ul oficial, giulestenii protesteaza fata de felul in care Gigi Becali l-a dat afara din loja pe Gigi Corsicanu si il ironizeaza pe Gica Hagi, care a spus ca Sapunaru ar fi venit cu un surub de acasa.
FC Rapid a protestat ieri pe site-ul sau oficial impotriva evacuarii unuia dintre liderii galeriei giulestene, Gigi Corsicanu , de catre finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, la partida de duminica seara. "Suntem de acord cu faptul ca Gheorghe Raducan n-a procedat foarte inspirat, raspunzand provocarilor venite dinspre tribuna oficiala a stadionului Ghencea, dar modul in care G. Becali s-a exprimat (cu limbajul colorat de rigoare, pe care lumea i-l cunoaste foarte bine) e sinonim cu abuzul grosolan", se arata pe site-ul fcrapid.ro. Giulestenii sustin ca la fel s-a comportat si Meme Stoica pe vremea cand era la Steaua, la un meci din Grant, insa atunci reactia lor a fost alta.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.