Boss-ul din Ghencea insoteste echipa la Praga pentru meciul cu Slavia si a anuntat deja preferintele pentru prima echipa

Steaua incepe diseara, in Cehia, a cincea aventura (a doua consecutiva) in Liga Campionilor, contra celui mai slab adversar din grupa, Slavia. Totusi, gruparea pragheza a trecut in ultimul tur preliminar de Ajax, cu dubla victorie (1-0 la Amsterdam si 2-1 acasa), dupa ce se chinuise cu Zilina in turul precedent (de doua ori 0-0, a avut nevoie de lovituri de departajare!). Obiectivul declarat al ros-albastrilor este iesirea din singura grupa fara vreo campioana in componenta.

Gigi Becali a plecat ieri dimineata, impreuna cu jucatorii si cu antrenorul Gheorghe Hagi, la Praga. Dupa ce l-a criticat luni din nou pe Hagi si l-a amenintat cu demiterea, finantatorul stelist a decis sa insoteasca echipa pentru a le ridica moralul jucatorilor. "Mai vorbesc cu ei, mai fac o gluma, ca prea i-a speriat Hagi! Eu stiu cel mai bine cum trebuie vorbit cu jucatorii", a explicat Gigi Becali. Managerul sportiv al clubului din Ghencea, Adrian Ilie, a declarat la plecarea spre capitala Cehiei ca nu crede ca Hagi a speriat pe cineva pana acum. "Nu cred ca sunt jucatorii speriati de Hagi! Nu au de ce. Nu cred ca Hagi a speriat pana acum pe nimeni. Cred intr-un rezultat bun si sper sa ne intoarcem cu o victorie de la Praga. Se pare ca este cel mai usor meci din aceasta grupa. Este putin cam greu sa trecem de grupe. Depinde de meciul cu Slavia si foarte mult de cel cu Arsenal de pe teren propriu. Daca vom face un meci bun la Praga, va fi un prim pas spre primavara europeana", a afirmat Ilie, la Aeroportul International "Henri Coanda".

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a spus ca are emotii, dar nu foarte mari. "Sunt emotii normale, incepe lupta in Liga Campionilor si trebuie sa incepem razboiul cu o victorie. Credem in victorie la Praga, avem moral de invingator, nu plecam cu capul din pozitie de echipa de mana a doua! Slavia este mai slaba, formatie din urna a patra, deci nu ne facem griji. Vrem cele trei puncte pentru ca orice punct conteaza pentru a trece de grupe. Vrem sa mergem in optimile de finala pentru ca Steaua a reusit premiera de a intra in grupe si tot Steaua va reusi premiera de a iesi din grupe", a spus Argaseala. Delegatia stelista a plecat ieri dimineata spre Praga, dar jucatorii si Hagi nu au facut declaratii. Steaua urma sa efectueze aseara antrenamentul oficial, imediat dupa o conferinta de presa a lui Hagi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.