Acuze, jigniri si atacuri murdare. Asa se poate caracteriza “dialogul” dintre Adrian Porumboiu, finantatorul lui FC Vaslui, si Marian Iancu, boss-ul de la Politehnica Timisoara.

Scandalul dintre cei doi a pornit de la comentariile oficialului banatenilor referitoare la jocul prestat de elevii lui Dorinel Munteanu. “Vasluiul joaca fotbal? A jucat tenis la fileu 70 de minute”, a spus Iancu, la Telesport. Replica lui Adrian Porumboiu nu a intarziat sa apara: “Iancu probabil confunda fileul cu gratiile de la puscarie”.

Iancu si-a continuat discursul, ajungand la presiunile la care sunt supusi arbitrii care oficiaza partide ale moldovenilor: “Ce presiune pun eu pe Corpodean, cand la fiecare meci al Vasluiului pe care il arbitreaza iese scandal, dar greseste doar in favoarea lor?”. Riposta a venit rapid: “Iancu e un hot dovedit, un interlop, care sta mai mult prin puscarie. A furat si rugina de la RAFO si acum se da mare investitor. Multi sunt deranjati ca sunt arbitrati de fosti colegi de-ai mei. Ce vor? Sa-i arbitreze fosti colegi de celula?”.

Cearta dintre ei a continuat apoi cu acuze din ce in ce mai murdare. “Porumboiu are un nume predestinat sa ingrase porcii”, a tunat Iancu, in vreme ce patronul vasluian a contraatacat: “Cand eu arbitram Rapidul, el statea sub tribuna din Giulesti si se urina lumea pe freza lui”. La final, seful lui Poli a spus ca-l va da in judecata pe Porumboiu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.