Cu doar o zi inaintea jocului de la Nrnberg, din Turul 1 al Cupei UEFA, antrenorul italian al Rapidului a vorbit despre relatia sa cu patronul George Copos. Desi recunoaste ca nu exista o legatura de amicitie intre ei, Cristiano Bergodi spune ca e surprins de atitudinea patronului.

George Copos i-a obisnuit pe antrenorii cu care a lucrat cu presiunea si criticile. De la sosirea lui Cristiano Bergodi in Giulesti, finantatorul sustine ca s-a schimbat, lucru confirmat si de fostul tehnician al Clujului. “Pana acum sunt un privilegiat. Domnul Copos este un presedinte linistit. Pana acum am luat toate deciziile in privinta transferurilor, cu acceptul conducerii. Eu nu am o relatie de prietenie cu Copos, dar il respect”, a povestit italianul, la Sport.ro.

Cristiano Bergodi a dezvaluit ca se asteapta ca patronul sa intervina in situatia in care echipa nu va mai merge la fel de bine: “Vom vedea cum este George Copos cand vom ajunge in momente grele, pentru ca vor veni si astfel de lucruri. Este imposibil ca echipa sa joace mereu bine”.

Rapidistii ies la atac si il ironizeaza, pe site-ul oficial al clubului din Giulesti, pe antrenorul celor din Ghencea, dupa ce acesta a spus ca Sapunaru ar fi putut aduce de acasa surubul cu care l-a lovit in cap pe Bozovic la meciul cu Steaua. “Cea mai buna stire a saptamanii ne-a furnizat-o antrenorul echipei Steaua, care a descoperit modul in care Vladimir Bozovic a ajuns sa verse sange pe ogorul razboinicilor din Ghencea.

surubul cu care fundasul Rapidului a fost lovit in cap fusese adus de acasa de catre colegul sau, Sapunaru (...). in logica impecabila a ”Regelui”, ne putem explica si noi acum de unde au aparut brichetele si scaunele pe care jucatorii Stelei le tot predau acum vreo doi ani arbitrului Alexandru Tudor, in Giulesti: Mirel Radoi venise, de acasa, cu un scaun ascuns sub tricou”, comenteaza “visiniii”.

Il critica pe Gigi Becali

Daca oficialii din Giulesti il iau la misto pe tehnician, antrenorul Cristiano Bergodi e alaturi de Hagi, insa doar in scandalul provocat de patronul Gigi Becali. “E greu pentru Gica. I-am zis sa se tina tare. Numai in Romania se vorbeste asa. E foarte grav si ar trebui sa existe decenta. S-a depasit masura”, a precizat italianul.

Argaseala a pus plasa fanilor

Presedintele CA de la Steaua l-a criticat pe patronul Rapidului, George Copos, dupa ce acesta ii felicitase pe fanii giulesteni veniti in Ghencea, care au rupt plasa instalata deasupra sectorului rezervat lor. “Daca un patron de club crede ca a incuraja sistemul asta e benefic pentru fotbalul romanesc, ma indoiesc ca suporterii ar putea sa inteleaga. Nu am pus acea plasa pentru incalcarea demnitatii oamenilor, ci pentru protectia lor”, a spus Argaseala.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.