Antrenorul ceh al lui Poli Timisoara, Dusan Uhrin junior, ii avertizeaza pe elevii lui Hagi despre forta fizica a jucatorilor Slaviei Praga si ii sfatuieste sa il tina indeaproape pe atacantul Vlcek, autor a doua goluri in dubla cu Ajax.

“Slavia Praga a construit acum o noua echipa. Mult mai buna decat cea de anul trecut pe care o stiam eu. Acum are un lot foarte valoros, cu jucatori noi care au venit in aceasta vara la echipa, precum atacantul Senkerik, portarul Vaniak si Tavarez (ultimul venit din Franta)”, ne-a dezvaluit fostul tehnician a lui Mlada Boleslav.

Uhrin junior mai spune ca evolutiile bune din ultimul timp ale celor de la Slavia Praga i se datoreaza in mare masura antrenorului Karel Jarolim: “Jocul lor se bazeaza foarte mult pe presing atunci cand mingea se afla in terenul adversarului, mai ales in partidele de acasa. Practica un fotbal activ.

Au un atacant foarte bun si cu multa experienta, pe Vlcek, datorita caruia au ajuns si in Champions League, el marcand doua goluri cu Ajax. Sunt foarte bine pregatiti fizic de antrenorul Karel Jarolim”.

Vlcek a marcat de doua ori in poarta lui Ajax, ducandu-si echipa in grupele Ligii Campionilor. El este considerat cel mai periculos jucator al cehilor de catre antrenorul politehnicii Timisoara Dusan Uhrin jr.

Sincer: "Nu ne temem de Steaua"

Internationalul ceh Vladimir Smicer considera ca Slavia este o echipa in forma, mai buna decat Steaua, in acest moment. Vladimir Smicer, unul dintre fotbalistii care era la un pas sa scrie istorie cu nationala Cehiei, la Campionatul European din 1996, cand au fost invinsi in finala de Germania, se bucura ca nu il va avea ca adversar pe teren, in aceasta seara pe Gica Hagi.

“Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucatori de picior stang din Europa. Un model pentru multi fotbalisti. Ma bucur ca nu il voi avea ca adversar”. Smicer este de parere ca meciurile dintre Slavia si Steaua vor decide ocupanta locului trei din grupa. “Noi vom incerca sa jucam in aceasta seara pentru victorie, sa vedem daca o sa si putem. Totusi echipa noastra si-a indeplinit obiectivul, acela de a se califica in grupele Ligii Campionilor.

Dupa parerea mea, Steaua si Slavia sunt echipele care se vor lupta pentru locul trei in grupa. Nu ne e teama de ei pentru ca suntem in forma”, a marturisit Smicer. Dupa ce a evoluat impotriva formatiei din Ghencea in urma cu patru ani, pe vremea cand juca la Liverpool, mijlocasul ceh nu mai cunoaste nici un jucator stelist din era Piturca: “Nu cred ca la Steaua mai este cineva din echipa de atunci”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.