Nationala de rugby a Romaniei isi joaca astazi ultima sansa de a indeplini obiectivul pe care si l-a propus la Cupa Mondiala. Managerul Robert Antonin spune ca, dupa partida pierduta greu in fata Italiei, stejarii pot produce marea surpriza in fata britanicilor, chiar la Edinburgh, pe celebra arena Murrayfield.

“Obiectivul nostru era sa castigam doua meciuri. A ramas acelasi. Vrem sa batem Portugalia si sa facem un meci cat mai bun cu Scotia. Vom merge pe Murrayfield fara presiune. imi simt jucatorii motivati sa mearga si sa reuseasca ceva. infrangerea la diferenta mica din meciul cu Italia ne-a ridicat moralul. La noi nu trebuie sa va asteptati la schimbari mari in lotul de 22”, a spus tehnicianul francez.

Acesta a atacat voalat arbitrajul din partida pierduta cu Italia, in urma careia romanii au luat totusi un punct pentru ca au fost invinsi la o diferenta de mai putin de opt puncte. “Acest punct bonus este o slaba consolare. Am facut prea multe greseli la care s-a fluierat, pentru ca au existat. Putem doar sa regretam ca italienii nu au fost sanctionati in acelasi mod”, a adaugat Antonin. “Romania va fi un adversar dificil si periculos. Am vazut ca in ultimii doi ani si-a imbunatatit jocul”, a declarat antrenorul scotienilor, Frank Hadden.