Tehnicianul nostru a mai dezvaluit ca plecarea lui Marica la Stuttgart nu a fost cea mai buna alegere pentru clubul din Donetk.

“Le-am spus jucatorilor mei ca Celtic este o echipa mai buna acum decat era sub comanda lui O'Neill, in urma cu trei ani cand i-am invins cu 3-0. Noul antrenor, Gordon Strachan, a facut foarte bine ca a schimbat lucrurile in felul sau. Echipa de acum este mult mai tehnica, are un stil interesant si este bine organizata in defensiva.

Trebuie sa ii luam in considerare pe Nakamura care executa foarte bine loviturile libere, pe Massimo Donati care e invatat sa evolueze la un nivel foarte inalt, dar si pe Scott Brown, Mc Manus si Paul Hartley”, a spus antrenorul roman, care a ramas impresionat de jocul celor trei jucatori din lotul formatiei din Glasgow, care au evoluat pentru nationala Scotiei in partida castigata cu Franta, scor 1-0.

“Il Luce” a mai mentionat ca nu s-a decis pana acum, cu ce cuplu de atacanti va incepe partida din aceasta seara, tinand cont ca are la dispozitie patru golgheteri innascuti precum Nery Castillo, Cristiano Lucarelli, Brandao si Hladky: “Eu sper sa fie un meci placut pentru spectatori, deoarece ambele formatii sunt de acelasi nivel”.

Azi, in Liga Campionilor
FC Porto - Liverpool Olympique - Besiktas Schalke 04 - Valencia Chelsea - Rosenborg Real - Werder (in direct la Pro TV)
Olympiakos - Lazio sahtior - Celtic AC Milan - Benfica Lisabona

Nota: toate partidele incep la ora 21.45 (ora Romaniei)