Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, ieri, ca echipa din bulevardul Ghencea se afla intr-o situatie critica, mai ales din cauza antrenorului Gheorghe Hagi. Becali a declarat ca va interveni pentru a aduce formatia pe drumul cel bun, iar daca tehnicianul nu il va asculta, atunci va fi demis.

"Steaua este pe un drum care duce spre prapastie. Daca Gica va schimba traiectoria asta si o va aduce pe drumul spre biruinta, e bine, daca nu, eu nu am sa las Steaua asa niciodata. Noi la aceasta ora suntem in grafic in Liga Campionilor, iar daca batem Pandurii Tg. Jiu vom fi la trei puncte de primul loc al clasamentului si la unul de Rapid, dar suntem aici pentru ca Dumnezeu a vrut si ne-a dat patru goluri din faze fixe", a declarat Gigi Becali, dupa cum informeaza NewsIn.

Becali a mai spus ca Steaua are jucatori de valoare si considera ca problemele pleaca de la antrenor: "Steaua nu a avut niciodata jucatori de valoare ca acum, niciodata nu a fost asa de puternica. Problema e antrenorul. Daca nu va lua niste masuri si daca nu ma va asculta pe mine, nu va fi bine. O sa iau niste masuri si sper sa continuam impreuna si sa facem niste lucruri impreuna, pentru ca nu sunt dispus sa sacrific oastea pentru colonel. Sunt niste lucruri pe care le vom regla, daca nu impreuna cu Hagi, atunci o voi face eu impreuna cu altii".

Patronul Stelei a mai precizat ca daca Hagi nu il va asculta va pleca de la echipa: "Steaua e pe prapastie in acest moment, dar eu am reglat lucruri mult mai grele. Anul trecut am intervenit cand eram mult mai greu si am ajuns pe locul doi. Steaua e pe un drum bun si nu o va lasa Becali tocmai acum. Hagi e incapatanat, dar bineinteles ca vom face ce vreau eu. Daca nu, voi face eu cu altcineva."

Gigi Becali a declarat ca nu mai sunt permise greselile la Steaua: "Nu ne mai jucam acum, ca daca greseste Hagi nu e nicio problema... Acum e vorba de Liga Campionilor, de multi bani. De acum se va intampla ce va decide staff-ul tehnic. Daca decidem impreuna, se imparte vina eventualelor esecuri, dar daca hotaram ceva si el face altceva, e doar vina lui".

Finatatorul stelist a mai precizat ca Steaua poate ajunge o echipa mare, doar daca Hagi va face unele schimbari: "Sincer va spun, aceasta stea de acum este una pe care eu mi-am dorit-o, dar cu trei sau patru retusuri. Acea stea gen Chelsea se poate regasi in aceasta stea de astazi, dar numai daca Hagi va intelege aceste retusuri. Daca el va intelege aceste retusuri vom face o stea mare, daca nu vom ramane asa, cu patru goluri in sase etape si vom suferi mult".

Acesta nu este primul atac al lui Becali la adresa lui Gheorghe Hagi, dupa ce finantatorul l-a criticat dur pe tehnician, dupa meciul cu CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii I, scor 0-0, cand i-a reprosat ca nu l-a folosit pe Mirel Radoi ca fundas central, in locul lui Ionut Rada, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.