Singurul reprezentant al tenisului masculin romanesc care a reusit sa acceada in finala "BCR Open Romania", Victor Hanescu, a ratat, ieri, sansa de a intra in premiera in posesia trofeului care poarta numele legendarilor Ion Tiriac si Ilie Nastase.
Desi a avut un parcurs fara greseala pana in ultimul act, reusind chiar sa elimine si doi favoriti, Victor Hanescu n-a reusit, ieri, sa gaseasca resursele necesare pentru a-l invinge pe pustiul minune al Frantei, Gilles Simon. Dupa doua ore de joc efectiv, invingatorul turneului de sala de la Marsilia s-a impus si la Bucuresti, adjudecandu-si astfel trofeul cu 4-6, 6-3, 6-2.

Cu numai o saptamana inaintea crucialei intalniri din barajul pentru Grupa Mondiala a Cupei Davis dintre echipele Romaniei si Japoniei, unul dintre reprezentantii nostri cu greutate, Victor Hanescu, a fost la un pas sa castige, in premiera, turneul international "BCR Open Romania". Succes care i-ar fi intarit si mai mult increderea de sine pentru importantele meciuri din finalul acestei saptamani de la Osaka.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.