Nu se putea un moment mai prost pentru stiinta de a fi nevoita sa joace fara spectatori. Dupa cinci infrangeri la rand in Banie venea UTA, o echipa fara mari valeitati, dar care a imprumutat mult din rautatea lui Marius Lacatus.

Era si derbiul adevarat al provinciei, daca ar fi sa ne luam dupa numarul de titluri castigate si nu dupa punctele adunate in aceasta editie de campionat.

Prima repriza a consemnat un joc la trecerea timpului, dar norocul oltenilor din teren a fost ca in tribune nu erau decat niste scaune goale. Din inceputul partii a doua jucatorii lui Stanga trebuia sa invete ceva. Baltoi a ratat o mare ocazie. Aceasta a prefatat deschiderea scorului in favoarea aradenilor.

Vedeta adusa pe bani multi de la Pitesti, Andrei Prepelita, s-a dovedit a fi doar un fazan si a trimis mingea in propria poarta, Mircea Bornescu ramanand fara reactie. Pana la final, doar incursiunile periculoase ale atacantului celor de la UTA, Mircea Ilie, au mai iesit in evidenta.

Chiar daca se gandea in vara la Cupa UEFA, Universitatea Craiova ar trebui sa stie ca baremul pentru o echipa de Liga 1 este de 25 de puncte.