Steaua si Rapid nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor si au terminat nedecis o partida in care au aratat multe carente

Se astepta mult de la primul derby al campionatului, disputat aseara in Ghencea, Steaua - Rapid. Meciul a avut doua parti distincte. Prima in care ambele echipe s-au blocat reciproc, si in care s-a jucat putin fotbal (20 de minute din 45) si o a doua mai spectaculoasa, ambele echipe fortand victoria. in final, a rezultat insa un meci destul de slab

Hagi nu a surprins cu nimic in formula de start, Bergodi insa l-a lasat pe banca pe Maldarasanu, preferandu-l pe Grigorie. Primele 45 de minute au fost insipide si incolore, ambele echipe fiind mai preocupate sa nu-si lase adversarul sa atace. Steaua a parut o echipa greoaie, de altfel in formula gandita de Hagi au evoluat opt jucatori masivi, de gabarit, dar incapabili sa se descurce cu mingea pe spatii m­ici sau sa creeze faze ofensive.

Ovidiu Petre, despre care selectionerul Piturca a spus ca este cel mai bun "inchizator" din Liga I, s-a intrecut in gafe de tot felul, culminand cu o faza in care a stopat un atac al propriilor coechipieri. Giulestenii nu au stiut sa profite de sincopele ros-albastrilor, iar in putinele faze in care au izbutit ceva au dat peste un Zapata in forma impecabila.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.