Echipa de Formula 1 ar putea ramane si fara pilotul Fernando Alonso, care se pare ca si-a dat acordul verbal pentru a se intoarce la Renault .
In urma plangerilor Ferrari, Federatia Internationala de Automobilism a gasit vinovata de spionaj echipa McLaren. Ca urmare, McLaren a fost sanctionata cu retragerea tuturor punctelor obtinute in acest sezon. De asemenea, echipa nu va primi niciun punct pana la finalul campionatului si va trebui sa plateasca o amenda record de 100 milioane de dolari.

Pilotii Lewis Hamilton si Fernando Alonso, in schimb, au scapat nepedepsiti si isi pastreaza astfel punctele obtinute pana acum. Vicepresedintele Mercede­s Motorsport, Norbert Haug, s-a aratat siderat de sanctiunea primita. "Aceasta decizie este un soc pentru noi toti, cei de la echipa, dar si pentru cei din afara echipei", a spus Haug, fiind completat si de patronul echipei, Ron Dennis. "Participand la audierile Consiliului Mondial al FIA, nu meritam sa fim astfel sanctionati.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.