Ieri a avut loc la Casa Fotbalului tragerea la sorti a meciurilor din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, capul de afis al acestei faze fiind meciul Pandurii - Univ. Craiova. Favoritele au prima sansa: Steaua merge la Bacau, pentru prima echipa a lui Sechelariu, Rapid tot acolo, dar pentru "satelit", iar Dinamo ramane in Bucuresti pentru disputa cu Progresul.

Marin Condescu , presedintele Pandurilor, a declarat ca nu isi dorea ca echipa sa sa intalneasca pe Universitatea in 16-imile de finala. "Cred ca a fost o tragere buna pentru noi, desi ma asteptam sa ne fi intalnit si noi cu o echipa din Liga a II-a sau a III-a in faza asta, nu cu o formatie de prima liga. Din punctul asta de vedere, cu oricine am fi jucat era mai bine decat cu Craiova, pentru ca ne-am fi dorit un adversar mai comod in prima faza", a spus Condescu. "Craiova e Craiova si e o echipa de Liga I in primul rand si nu poate fi considerata un adversar usor, chiar daca i-am invins noi in campionat. Nu poti spune ca e mai bine sa joci cu Craiova decat cu o echipa dintr-un esalon inferior", a comentat Condescu. Managerul sportiv al Stelei Bucuresti, Adrian Ilie, crede ca echipa din Ghencea nu se poate impiedica de FCM Bacau.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.