Steaua si Rapid joaca duminica seara in primul mare derby al sezonului
Doua dintre favoritele la titlu se intalnesc maine seara, in Ghencea, in primul mare meci al sezonului si in cel mai important campionat din istoria Ligii I. "Este un meci de patru puncte!", clama Gigi Becali, finantatorul stelistilor, despre valoarea unei victorii intr-o astfel de partida. "Am pus pe masa o prima de cate 4000 de euro pentru fiecare jucator. Mergem in Ghencea sa castigam!", a raspuns Copos, boss-ul din Giulesti.

Dincolo de orgoliile patronilor, la mijloc intervin si asteptarile antrenorilor. "Steaua nu stie sa joace decat la victorie. Am intrat in Liga, dar am pierdut la Urziceni. Cu Rapid avem ocazia sa-i multumim pe fani. Vrem victorie si spectacol", a spus Hagi, tehnicianul "ros-albastrilor". "Este un examen pentru mine. Vreau sa joc contra lui Hagi si sa-l inving. A fost un mare jucator, poate fi un mare antrenor, dar in Ghencea vreau sa castige Rapidul", spune Bergodi, antrenorul italian al giulestenilor. Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat ca echipa antrenata de Hagi este cea mai buna a momentului si va dovedi acest lucru cu Rapid.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.