Click!: Adi, ce s-a intamplat? Unde s-a rupt meciul?

Adrian Mutu: Am dominat aproape o repriza, am avut ocazii mari de a marca, insa la un moment dat ne-am relaxat psihic si am pierdut controlul la mijlocul terenului, apoi s-a dus totul. S-a dus si seria de 14 meciuri fara infrangere... Da, asa e, dar poate e mai bine ca dusul asta rece a venit acum. Trebuie sa ne trezim, sa nu ne mai dam cocosi si sa ne gandim sa abordam altfel meciul cu Olanda. Trebuie sa muncim pana la ultimul joc si sa fim umili.

Ce ai simtit la finalul partidei?

A fost ceva ciudat, pentru ca am intrat foarte increzatori in meci. Char si dupa ce am marcat, mi se parea ceva normal. La final a fost foarte greu, nu ne-am simtit deloc bine.

Ati resimtit oboseala dupa jocul de la Minsk?

Afost oboseala si mult stres. Ne-a fost foarte frica de meicul din Belarus si de faptul ca am putea da chix in aceste preliminarii. Dupa ce am rezolvat meciul, am venit mult mai relaxati in Germania, am zis ca putem scoate un rezultat bun doar din elan.

Ce stii de acciden-tarea lui Chivu?

Sper sa-si revina repede, imi doresc asta, pentru ca ar fi o mare pierdere daca ar trebui sa rateze meciul cu Olanda.

'Briliantul>> a fost laudat de nemti

Joachim Low, antrenorul nemtilor, recunoaste ca echipa sa a avut de tras tare in meciul cu Romania si spune ca jucatorul care i-a creat cele mai mari probleme a fost Adrian Mutu, capitanul "tricolorilor" dupa iesirea accidentatului Cristi Chivu. "Nu ne-a fost usor, pentru ca Mutu a fost un pericol permanent pentru poarta noastra. Un jucator tehnic asa cum este el necesita atentie sporita, pentru ca poate decide de unul singur un meci", a spus Low. Selectionerul Germaniei a vorbit si de jocul elevilor sai:

"Am reusit sa remediem ceea ce nu a mers in prima repriza si am gasit resursele sa revenim dupa pauza. Am aratat alta fata in repriza secunda, n-am mai fost asa pasivi. Ma bucur ca Lukas Podolski a reusit sa marcheze, pentru ca isi dorea foarte mult acest lucru".

Capitan al nationalei dupa accidentarea lui Cristi Chivu, Adrian Mutu pune insuccesul cu Germania pe fondul relaxarii dupa rezultatul bun din Belarus. Fotbalistul Fiorentinei marturiseste ca a trait o senzatie ciudata la finalul jocului, pentru ca mai bine de un an nu a mai simtit gustul infrangerii la prima reprezentativa.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.