Germania a invins nationala pregatita de Victor Piturca cu 3-1, dupa o partida in care tricolorii au avut doua reprize distincte si o evolutie oscilanta in aparare.

Elevii lui Joachim Low au dat dovada de multa tarie de caracter, revenind intr-o partida care practic a inceput de la 1-0 pentru Mutu si compania, reusita lui Goian fiind neutralizata de golurile lui Schneider, Odonkor si Podolski.

Chivu, marea pierdere

Infrangerea in sine si pierderea invincibilitatii de 14 partide au fost lasate pe plan secundar dupa partida de la Koln, marea pierdere fiind cea a capitanului Cristi Chivu, cel caruia i-a sarit umarul. "Accidentarea lui Chivu este foarte grava, i-a sarit umarul. Nu stiu cat i se va recomanda pauza. Cel mai dureros este ca am pierdut un jucator foarte important care incepuse foarte bine jocul pe postul de mijlocas central. Exista riscul sa nu joace cu Olanda", a declarat selectionerul Victor Piturca, imediat dupa finalul meciului.

Mutu da vina pe relaxare

Adrian Mutu a pus esecul din meciul amical cu Germania pe seama unei usoare relaxari care a intervenit dupa victoria din partida cu Belarus, din preliminariile Euro-2008. "Sunt suparat pentru ca am pierdut. Din pacate am facut niste greseli cu totii, probabil s-au simtit oboseala si tensiunea din meciul cu Belarus. E un dus rece, cred ca ne face bine tuturor, ca sa ne dam seama ca meciurile de o asemenea importanta, cum a fost cu Germania si cum va fi cel cu Olanda trebuie tratate cu maxima seriozitate", a punctat cel mai in forma jucator al "tricolorilor". Romania va intalni Olanda in preliminariile pentru EURO 2008 la Constanta, in data de 13 octombrie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.