Gigi Becali si-a retras afirmatiile dupa ce oficialii lui CFR au cerut interventia FRF si a organelor abilitate ale statului

Finantatorul stelist a revenit marti seara, la Sport.ro, asupra declaratiilor facute cu o zi inainte, conform carora ar fi oferit bani celor de la Dinamo pentru a invinge pe CFR Cluj in sezonul trecut. "Ce declaratii am facut? Am zis 200, 300 de lei, am glumele mele cu Borcea, sa-l atac putin! Cei de la CFR nu-si dau seama ca eu mai si glumesc cu Borcea, nu inseamna ca trebuie sa faca Muresan conexiuni cu sute de mii de euro, ca nu e adevarat! Am spus lei? Luati-o asa cum am zis, ce, ne jucam cu sutele de mii de euro? Au innebunit la cap astia, he, he, he!", a spus seful stelist.

Gigi Becali si directorul general al lui Dinamo, Cristian Borcea, au spus ca jura ca nu au tranzactionat bani pentru ca dinamovistii sa bata pe CFR. Gigi Becali a precizat ca "milionul" de care a tot vorbit, cum ca l-ar fi dat dinamovistilor pentru a invinge pe CFR si pentru a netezi, astfel, drumul Stelei spre Liga Campionilor, a constat in prime mari pentru echipa sa. "Nu stiu daca fac bine sau nu glumele mele, eu glumesc! Daca deranjez pe cineva, sa intervina legea. Cine imi interzice sa glumesc? Cei de la Cluj nu stiu de gluma, ce sa le fac? Cum pot sa creada ca am dat 300 de lei? Mie imi place sa-l enervez pe Borcea, dar i-am promis ca nu ma mai iau de el niciodata", a spus Gigi Becali, care a mentionat ca nu jura pe Biblie, asa cum i-a cerut Borcea, pentru ca nu a dat bani. "Jur ca nu i-am dat bani lui Borcea, personal. Ii dadeam 300 de lei lui Borcea? El fumeaza un trabuc de 300 de lei! Credea CFR ca m-a prins, uite ca nu m-a prins! Pe mine ma enerva Borcea cu gesturile lui, va dati seama ce se intampla cu el daca intra in Liga Campionilor?", a spus finantatorul Stelei.

Contactat telefonic, Borcea a jurat si el ca nu a luat bani de la Gigi Becali. "Nu v-ati obisnuit cu Gigi? E pacat ca pateaza imaginea noastra, profita altii si vor depunctarea. Si cu echipa de copii daca jucam, nu ne batea atunci CFR! Jur ca Gigi Becali nu mi-a dat nici un ban. Daca se dovedeste asa ceva, public cer ca Dinamo sa fie depunctata, iar eu suport consecintele. Gigi vrea sa creeze tensiuni si sa mearga Steaua bine", a spus Borcea. "Bine, hai sa vedem cine e mai puternic, cine are butoanele mai puternice! Apas eu pe butoane anul asta... de telecomanda", a replicat Gigi Becali. "Nu exista nici un buton!", l-a contrazis Borcea. "La Iasi, Borcea apasa imediat pe buton, trei puncte vor fi sigure. N-ai cum sa risti, ai si antrenor nou, trebuie sa dati un impuls, trebuie sa apesi pe butoane, ce conducator esti tu? Eu apas pe butoane imediat ca sa nu risc!", a spus Gigi Becali. "Eu nu apas pe butoane, ma bazez pe echipa!", a venit replica dinamovistului, moment in care Gigi Becali a subliniat din nou ca glumeste: "Steaua a jucat cel mai corect de cand am venit eu, n-am facut jocuri murdare!".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.