"I-am dat lui Borcea 300 de lei, la echipa 500 de lei si lui Rednic 200 de lei", a spus boss-ul din Ghencea despre milionul de "lei" dat lui Dinamo
Finantatorul stelist a dezvaluit luni seara, la emisiunea "Nasul" de la B1 TV, cum a impartit banii dinamovistilor pentru victoria din sezonul trecut cu CFR Cluj, scor 1-0, care a ajutat-o pe Steaua sa devina vicecampioana si sa participe astfel in preliminariile UEFA Champions League. Dupa incheierea campionatului trecut, Gigi Becali a declarat ca victoria lui Dinamo cu CFR l-a costat "un milion de lei, ca sa nu intervina Procuratura" si a adaugat ca obtinerea locului doi l-a costat in total doua milioane de euro.

Gigi Becali a explicat cum s-au impartit banii: "I-am dat lui Borcea 300 de lei, la echipa 500 de lei si lui Rednic 200 de lei! Asul din maneca a fost Rednic, ceilalti nu au stiut nimic de Rednic, am vrut asa, ca sa lupte pentru mine! Le-am spus dupa ce s-a terminat. Sa rugam Parchetul sa nu mai intervina, ca n-o sa afle nimic de la mine, o sa spun ca am mintit. Borcea vroia trei pentru jucatori si cinci pentru el, dar eu am vrut invers. <<Pai, cat vrei tu?>>, i-am zis. <<300!>>. Bine, atunci. M-am ofticat dupa meci cand mi-a zis Rednic ca trebuia sa scoata vreo cinci la pauza! Adrian Cristea a dat golul ala si a ridicat din umeri, ii parea rau. La negocierile alea am fost mai multi, a fost si Hrebenciuc, girantul, ca el e sforarul care face jocurile", a spus Gigi Becali (n.r. - 100 de lei ar fi echivalentul a 100.000 de euro; suma totala de 1.000 de lei ar echivala astfel cu milionul de "lei" invocat de finantatorul stelist la finalul sezonului trecut!).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.