Tehnicianul lui Sahtior Donetk il vede pe atacantul Fiorentinei un jucator complet, asemeni lui Hagi in ultima perioada a carierei.
Victoria tricolorilor in fata Belarusului a crescut vertiginos sansele nationalei lui Piturca de a accede, dupa o pauza de opt ani, la turneul final al Campionatului European din 2008. Inaintea amicalului de miine contra Germaniei, dar mai ales in preliminariile CE 2008, selectionerul incearca sa stinga euforia dinaintea primei performante majore a generatiei Mutu si Chivu. „Strategia noastra e sa invingem Olanda si Luxemburg, sa mai piarda Bulgaria pe undeva si sa nu mai depindem de nimeni“, sustine Victor Piturca. La trei ani de la istorica victorie cu 5-1 contra nemtilor, romanii le acorda revansa, insa Piturca pregateste meciul astfel incit sa nu le afecteze moralul tricolorilor. „Ne asteapta un nou joc important, chiar daca e amical. Jucam impotriva unei echipe titrate, cu titluri mondiale cistigate. Avem 14 meciuri fara infringere, speram sa continuam aceasta serie“, spune selectionerul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.