Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, a declarat ca formatia giulesteana are prima sansa in meciul cu Steaua, din etapa a VII-a a Ligii I, deoarece "Rapidul detine un grup mai puternic decat cel de la Steaua".
Patronul giulestenilor a apreciat ca meciul amical cu Panionios Atena, castigat de Rapid cu scorul de 2-1, a reprezentat o verificare buna inaintea partidei cu Steaua. "Cred ca Rapid este un grup mai puternic decat cel de la Steaua, mai unit, este o familie mai puternica. Cred ca avem prima sansa la meciul cu Steaua", a declarat Copos. Capitanul Vasile Maftei nu priveste partida cu vicecampioana ca pe un meci capital, giulesteanul fiind de parere ca pana la finalul campionatului se pot intampla multe. "Sper sa ramana liniste la noi in continuare. Nu ma bucur de raul altora. Mai sunt multe etape si nu meciul acesta va decide campioana Romaniei", a spus Maftei. Rapidul va intalni pe 16 septembrie, in deplasare, Steaua, in cadrul etapei a VII-a a Ligii I.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.