Dupa succesul de la Amsterdam, elevii lui Marco van Basten sufla in ceafa "tricolorilor", aflandu‑se la trei puncte in spatele Romaniei si avand un meci mai putin.

Confruntarea directa pentru suprematia grupei se va da luna viitoare, la Constanta. Cele trei puncte obtinute in fata bulgarilor, ocupanti ai locului trei, cu 5 puncte mai putin decat "tricolorii", l-au multumit pe deplin pe antrenorul "Portocalei mecanice":

"Sunt foarte fericit de rezultat si de maniera de joc. Am aratat un fotbal foarte bun, cu multe combinatii. in plus, jucatorii au fost foarte motivati". Acesta a apreciat si revenirea atacantului Ruud Van Nistelrooy: "Ruud a facut meciul la care ma asteptam. Sunt multumit de evolutia lui".

Miercuri, cand nationala lui Piturca joaca meciul amical contra Germaniei, Olanda se va deplasa in Albania, iar Bulgaria, condusa de pe banca tehnica de noul selectioner Dimitar Penev, va juca in compania Luxemburgului, un adversar care, teoretic, nu ar trebui sa le puna nici o problema.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.