Turneul de tenis de la Arenele BNR s-a devalorizat cu peste 50%, iar jucatorii de acum sint de mina a doua in ATP. De asemenea, organizatorii insista asupra convocarii unor jucatori romani care nu mai au perspective in tenisul mare.
Saptamina viitoare ar trebui sa fie in centrul atentiei sportive, in plan intern, turneul de tenis Open Romania. Competitia incepe de luni, dar confuziile pleaca inca de la prezentarea sa, organizatorii sustinind ca este abia a 12-a editie, in conditiile in care toti romanii stiu ca nume mari ale tenisului au venit la Arenele BNR inca din 1993, pe cind turneul se numea Romanian Open Tennis. Chiar in istoria ATP este consemnat faptul ca primul turneu de tenis profesionist la Bucuresti a fost organizat in urma cu 14 ani. Organizator pe atunci era controversatul Sever Muresan, care a adus in Romania nume grele ale momentului, precum Boris Becker, Goran Ivanisevici, Michael Stich, Thomas Muster, Sergi Bruguera sau Alberto Berasategui.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.