Fotbalistilor de la Dinamo nu le-a trecut nici acum supararea pentru esecul suferit in fata italienilor de la Lazio Roma, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Walter Zenga si-a luat in primire treningul inscriptionat cu initialele A1 si a condus ieri-dimineata primul antrenament pe arena din Soseaua Stefan cel Mare, de la inscaunarea sa la carma echipei de fotbal Dinamo.

La sedinta tehnica din „Groapa”, asistenta a fost formata din muncitorii care lucrau de zor la modernizarea tribunei intai. Prezenta la antrenament a fost restrictionata pentru reprezentantii presei, care au avut acces doar 15 minute.

Sedinta de pregatire a fost ignorata de suporteri, care n-au dat navala la stadion, asa cum se asteptau conducatorii clubului. Pe alocuri, in timpul exercitiilor, vocea lui Zenga a fost acoperita de zgomotul utilajelor care sfredeleau cimentul la tribuna intai.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.